Sök på polisen.se

27 juli 05:55, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Godmorgon. Dagens presstalespersoner är Fredrik Svedmyr/Hans Lippens och i em /kväll Stefan Gustafsson

En väldigt lugn natt i region väst enligt vakthavande befälet i regionen.

 

20200726

Kl 19:43              Uddevalla, trafikolycka

På Rv 44 vid Herrestad är det två bilar som har kollderat och det ska hänt genom en påkörning bakifrån. En förare klagar över nacke- och bröstsmärtor och fick åka med ambulansen till sjukhus för undersökning.

Anmälan skrivs Vårdslöshet i trafik och en ordningsbot.

 

20200727

Kl 01:44              Munkedal, bilbrand

Räddningstjänsten och polisen larmas till Tpl Munkedalsmotet, pendelparkeringen där en bil ska brinna. Branden är släckt och anmälan skrivs skadegörelse genom brand och ingen är gripen.

 

Kl 03:22              Mellerud, grov stöld genom inbrott

En anmälare hör att det är oväsen från ett företag på Floragatan/Mellerudsgatan. När anmälaren går ut för att titta är grinden till företagit uppbruten med någon form kapmaskin. En vit skåp har lämnat området i okänd riktning. Skåpbilen hade inga fönster bak utan var helt täckt. Polispatrullen möter en vit skåpbil och vänder för kontroll och föraren kontrolleras utan anmärkning.

Vid kontroll på företaget är det ett större släp med två vattenskotrar tillgripna, ett sk dubbelsläpkärra och godsvärdet är ca 315.000 kr. Det stulna släpet hade registrering nummer WJY 279. Vattenskoter 1; SEE-DOO touring, silverfärgad och nr 2; SEE-DOO spark 90, turkosfärgad.  Anmälan och teknisk undersökning görs på platsen. Har ni sett eller gjort iakttagelser om detta var god ring polisen 114 14 eller kontakta närmaste polisstation.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.