27 juli 07:20, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:13 Olaga intrång, Kramfors
Samtal inkommer om att personer befinner sig på en byggarbetsplats norr om Kramfors utan lov. Polis beordras dit. Det påträffas inga misstänkta och en anmälan gällande olaga intrång upprättas.

00:09 Rattfylleri, Sundsvall
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Stenstan. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 20-årsåldern, är påverkad av alkohol. Han tas med för provtagning. Anmälan upprättas gällande misstänkt rattfylleri.

01:22 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till en adress i Sundsvall med anledning av att en man misshandlat en kvinna. De har en relation. Mannen, som är i 50-årsåldern, grips misstänkt för misshandel. Anmälan upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga uppgifter om personskador i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.