28 juli 08:05, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat 57 ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har omhändertagits på grund av berusning och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

22.15 Polis larmades till en adress i centrala Katrineholm med anledning av en misshandel. Enligt larmet skulle fyra personer ha jagat tre andra med tillhygge. Polis beordrades till platsen. När polis kom fram fanns inga inblandade kvar på platsen. Polisen har kontrollerat personer och fordon med anledning av händelsen men ingen person har ännu gripits misstänkt för brott. Polisen har inlett en förundersökning gällande grov misshandel alternativ försök till grov misshandel.

00.14 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en trafikolycka på Carlavägen, Eskilstuna. Olyckan var en singelolycka där en personbil kraschat i en rondell och föraren lämnat fordonet springande från platsen. Polisen kommer att utreda olyckan och har upprättat en anmälan om trafikbrott.

06.01 Polisen stoppade ett fordon för kontroll på Strängnäsvägen, Eskilstuna. Vid kontrollen visade det sig att föraren, en man i 50-årsåldern, hade ett körkort som var återkallat. Polisen kommer att skriva en anmälan om grov olovlig körning och mannens körkort omhändertogs och kommer att skickas till Transportstyrelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.