Sök på polisen.se

03 juli 07:10, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:50 Olovlig körning, Härnösand
En patrull stoppar en bilist i Härnösands centrum. Föraren saknar giltigt körkort och patrullen upprättar en anmälan om olovlig körning.

00:41 Försök till stöld, Örnsköldsvik
Polisen får samtal om inbrottsförsök i en husbil i Själevad. Anmälaren låg och sov i husbilen och vaknade av att det dunkade utanför. När anmälaren öppnade dörren såg han två personer intill husbilen. Personerna ska då ha sprungit till en bil och lämnat platsen. Ingenting saknas, men det är skador på husbilen. En anmälan gällande försök till inbrott har upprättats.

01:46 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till en adress strax söder om Sundsvall med anledning av en misshandel. När polis kommer till platsen är det lugnt. En man ska ha blivit slagen av en kvinna, men ska inte ha behövt uppsöka vård. Patrullen upprättar en anmälan.

En viltolycka har anmälts till polisen under morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.