Uppdaterad 04 juli 06:56

04 juli 02:45, Sammanfattning kväll och natt, Norrbottens län

Ett urval av kvällen och nattens händelser.

17:15 Misshandel - Smedsbyn, Luleå
Polisens regionledningscentral fick samtal gällande misshandel som skett. Patruller beordrades till platsen. En person fördes till sjukhus för skador mot huvudet och två personer greps och fick följa med till polisstationen. Anmälan gällande misshandel upprättades och de misstänkta släpptes senare.

20:11 Brand - Haparanda
Ett gäng ungdomar hade tänt på soptunnor och det spred sig till gräsmattan, vid en skola i centrala Haparanda. En polispatrull kom till platsen, ungdomarna var inte kvar. Polisen säkrade spår på platsen och en anmälan gällande mordbrand upprättades.

21:00 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

23:30 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

23:42 Trafikbrott - Innerstaden, Luleå
En polispatrull stoppade en personbil där flertalet personer satt på taket när bilen körde runt. Patrullen upprättade en polisanmälan gällande vårdslöshet i trafik och höll förhör med föraren.

00:18 Fylleri - Boden
En kvinna var kraftigt berusad och hade svårt att ta hand om sig själv. En polispatrull omhändertog henne och skjutsade henne till akuten för medicinsk bedömning. Kvinnan överlämnades till vården.

00:33 Trafikbrott - Piteå
En personbil med för många passagerare i stoppades av en polispatrull. Föraren fick en ordningsbot.

01:53 Trafikolycka - Töre
En trafikolycka inträffade strax söder om Töre på E4. En polispatrull beordrades till platsen. Inga skador. En polisanmälan upprättades.

02:05 Narkotikabrott, Boden (av kommunikatör Liv Fahlén)
En patrull kontrollerar en man i Boden centrum. Mannen misstänks för narkotikabrott innehav och brott mot knivlagen. 

Inga händelser att rapportera om under tidig morgon.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.