30 juli 07:52, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat ett 50-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

00.36 Polisen kontaktades av ett vaktbolag efter att inbrottslarmet hade gått på en restaurang i Mariefred. Polis kom dit, restaurangen var tom. Eventuellt har det stulits alkohol. Polisen skrev en anmälan om stöld genom inbrott.

01.18 Det kom larm om en trafikolycka där en bilist hade krockat med en älg på E4 vid Påljungshage i Nyköping. En passagerare i bilen, en pojke i 15-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans. Skadeläget är okänt för polisens presstjänst. Älgen dog. Bilen behövde bärgas.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat ett ärende med en man som blev misstänkt för drograttfylleri i Nyköping, narkotikapåverkade personer, skadegörelse, etc. Polisen har också åkt på larm från allmänheten och gjort egeninitierade kontroller som inte ledde till brottsmisstankar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.