30 juli 07:54, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Här kommer en sammanfattning av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 62 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Åtta personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

00:01 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka vid korsningen Albreksvägen/Hagebygatan i Norrköping. En personbil ska ha varit på fel sida vägen, tvingat en mopedbil att vika undan och köra på en vägskylt. Föraren av personbilen ska sedan ha lämnat platsen. När polis kom fram var föraren av mopedbilen, en kvinna i 15-årsåldern, kvar på plats. Hon hade ont i handen men behövde ej uppsöka sjukhus. En förundersökning angående smitning från trafikolycka har inletts.

02:35 Polis stoppade en bil för kontroll på länsväg 983 vid Styra i Motala. Föraren, en kvinna i 35-årsåldern, misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott för eget bruk, brott mot knivlagen och tillgrepp av fortskaffningsmedel. Passageraren, en man i 50-årsåldern, misstänks för ringa narkotikabrott för eget bruk. Bilen de färdades i har beslagtagits och bärgats från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.