31 juli 07:26, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:48 Brand, Robertsfors
Polis beordras till en adress utanför Överklinten med anledning av brand i byggnad. Det är en lada som brinner. Polis håller förhör och upprättar en anmälan gällande brand utan misstanke om brott.

23:00 Trafikolycka, Skellefteå
Polis beordras till Stationsgatan i Skellefteå med anledning av en singelolycka. Förhör hålls och anmälan gällande vårdslöshet i trafik upprättas.

01:39 Trafikbrott, Skellefteå
Polis stoppar och kontrollerar en moped på Morön. Föraren är minderårig och saknar behörighet. Aktuellt fordon saknar dessutom registreringsskylt. Vårdnadshavare kontaktas och ordningsbot (böter) utfärdas med anledning av att registreringsskylt saknas. Anmälan gällande olovlig körning upprättas.

02:35 Trafikolycka, Skellefteå
Polis larmas om en singelolycka på E4 i höjd med Anderstorp. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott upprättas.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.