31 juli 08:02, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Här kommer en sammanfattning av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 53 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

02:41 Polis och ambulans åkte till Tenhult i Jönköping efter larm från allmänheten om en misshandel. Polis på plats hittade en man, i 40-årsåldern, som ska ha blivit slagen på kroppen med ett tillhygge. Mannen fördes med ambulans till sjukhus. Hans skadeläge är okänt för polisens presstjänst. Polisen har inlett en förundersökning gällande grov misshandel.

03:31 Polis, räddningstjänst och ambulans åkte till Ljungarum i Jönköping efter ett larm om en arbetsplatsolycka. 200 liter svavelsyra ska ha läckt ut och totalt sex personer drabbades. Två personer togs med ambulans till sjukhus, initialt lindrigt skadade. Polis på plats har upprättat en anmälan om arbetsplatsolycka.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.