Uppdaterad 05 juli 07:01

05 juli 01:14, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. I Östersund har polispatruller hanterat flera ärenden gällande bilburen ungdom som spelar hög musik på flera olika platser i Östersund. Några av dessa har rapporterats för trafikbrott.

Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:54 Misshandel, Östersund
Polis beordras till Östersunds centrum med anledning av en misshandel. En man i 20-årsåldern grips misstänkt för att ha misshandlat en jämnårig man. Han misstänks också för övergrepp i rättssak, då han försökt hindra målsägande från att kontakta till polisen. Mannen anhölls av åklagare efter förhör. Patrullen har hållit förhör och dokumenterat på platsen.

02:58 Skadegörelse, Östersund
Polis beordras till Torvalla med anledning av en skadegörelse. En dörr har, enligt initiala uppgifter, slagit sönder på en fastighet. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan.

03:53 Misshandel, Härjedalen
Polis beordras till en ort i Härjedalen med anledning av en misshandel. En man uppger att han blivit slagen av två personer, men ska inte behöva vård. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.