05 juli 07:43, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson.

18.34 Brand, Ormvråksvägen, Falkenberg. Polis och räddningstjänst skickas till platsen där en större åkgräsklippare brinner. Räddningstjänst släcker branden, och en anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas. Det finns ingen misstänkt.

20.28 Bråk, Tvååker, Varberg. Polis skickas till Tvååker efter samtal om bråk utomhus. Flera ungdomar ska finnas på platsen. När polis anländer lugnar det sig, och anmälan samt motanmälan gällande misshandel upprättas.

23.27 Rattfylleri, E6, Slöinge. Polispatrull stannar en personbil för kontroll, där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och fortsatt utredning. Han är nu misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott genom eget bruk.

05.38 Trafikbrott, E6 Övraby, Halmstad. En bilförare kör i i mitträcket, men klarar sig utan personskador. Föraren blåser negativt för alkohol, men uppger att han somnat vid ratten. Föraren, en man, grips som misstänkt för vårdslöshet i trafik.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.