05 juli 07:55, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot söndagen har polisens regionledningscentral hanterat 59 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits för brott. Sju personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av droger.

00:27 Polisen larmades till Hammarvallen i Flen. Flera personer med ett vapenliknande föremål hade setts. Polisen kontrollerade sex män i 20-årsåldern. En av dem hade ett luftvapen och polisen misstänker att männen har skjutit med vapnet mot en fönsterruta på ett dagis så att rutan har gått sönder. En anmälan om skadegörelse upprättades och samtliga kontrollerade personer är misstänkta. Innehavaren av vapnet är misstänkt för vapenbrott med anledning av hur han brukade vapnet. De förhördes på plats.

-

00:51 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans till E20 vid Valhalla. En personbil hade kört in i mitträcket. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, skadades inte. Bilen bärgades från platsen. En anmälan om trafikolycka är upprättad och olyckan kommer att utredas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.