Uppdaterad 05 juli 09:57

05 juli 09:25, Övrigt, Värmlands län

Sammanfattning natten till söndag 5 juli

Småstökig natt med många ingripanden runt om i hela länet.

Ett tjugotal ingripanden mot ungdom som spelar för hög musik och stör kringboende i Torsby, Arvika, Sunne, Säffle och Karlstad.

03.11 Kortare förföljande och efterföljande springjagis efter misstänkt rattfylla i centrala Kristinehamn. Olovlig körning, mt drograttfylleri, vårdslöshet i trafik och mt narkinnehav.

02.06 Larm om bil som prejat en annan bil efter skärmytsling som haft sin upprinnelse i skadegörelse på ett av fordonen. Flertalet personer kontrollerade och en hel del tillhyggen tagna i beslag, bland annat kofot och kniv. Anmälningar upptagna gällande olaga hot, vårdslöshet i trafik, misshandel, försök till grov misshandel och brott mot knivlagen. Samtliga inblandade är i tjugoårsåldern och yngre.

03.58 Inbrott i lokal tillhörande Grums kyrka. Ett släp stulet. Flertal brottsverktyg kvarlämnade på platsen och tagna i beslag av polisen.

I övrigt mycket fylla, stök och småbråk.

 

Uppdatering 09.56

En person är hämtad till förhör efter nattens händelse i Hagfors/Munkfors där en bil prejades av vägen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.