05 juli 18:57, Sammanfattning kväll, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

14:47 - Misshandel. Bredsand, Sundsvall

Polis får samtal om att en man ska ha blivit misshandlad utomhus. När polis kommer till platsen kan de i närområdet hitta tre personer som misstänks ha utfört misshandeln. Dessa personer grips och förs till polisstationen för vidare utredningsåtgärder såsom förhör och åklagarkontakt. Mannen som blivit utsatt för misshandeln fördes till sjukhus för tillsyn av sina skador.

15:52 - Grov olovlig körning. Väja, Kramfors

Polis kontrollerar en motorcykel. Vid kontrollen blir föraren, en man i 50-årsåldern, misstänkt för grov olovlig körning då han saknar körkort. Motorcykeln tas i beslag och polis skriver anmälan.

19:10 - Lugnt i länet

19:31 - Misshandel. Essvik, Sundsvall

Polis kallas till en plats där en man har blivit misshandlad. Mannen ska enligt uppgift ha blivit slagen i ansiktet. Ingen misstänkt person finns kvar när polis kommer dit. Polis skriver en anmälan gällande misshandel och olaga hot samt håller förhör.

Sammanfattningsvis har det varit en kväll med normal arbetsbelastning där polisen även har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.