06 juli 07:52, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot måndagen har polisen hanterat 18 ärenden som rör Södermanlands län. Igår kväll greps en man för relationsmisshandel, se nedan. Ingen person har omhändertagits.

21:15 Polisen larmades till en bostad i en mindre ort utanför Katrineholm med anledning av ett bråk. En kvinna ska ha blivit slagen av en man som hon lever i en relation med. Polisen pratade med mannen och kvinnan och mannen, som är i 45-årsåldern, greps för misshandel. Han fördes till polisstation för förhör och anhölls därefter av åklagare. Kvinnan hade skador men behövde inte åka till sjukhus.

-

05:07 Polisen larmades till en bostad i ett mindre samhälle strax norr om Nyköping. Boende vaknade av att någon befann sig på bottenvåningen där boende driver en butik. När boende kom ner i butiken sprang en mörkklädd person från platsen. Polisen har sökt efter gärningspersonen men utan resultat och det finns i nuläget ingen misstänkt. Inget verkar saknas från butiken. En anmälan om försök till grov stöld har upprättats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.