Sök på polisen.se

07 juli 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

23.52 Göteborg, bilbrand
Vid Stjärnbildsgatan i Bergsjön börjar det brinna i en parkerad bil och branden sprider sig även till en annan bil som står parkerad bredvid. Den första bilen blir helt utbränd och den andra får värmeskador. Branden misstänks vara anlagd.

00.42 Borås, bilbrand
På Nolhagagatan vid Sjöbo börjar det brinna i en parkerad bil och branden sprider sig även till en annan bil på parkeringen. Branden misstänks vara anlagd.

01.39 Kungälv, misshandel
I en bostad vid Ulvegärde är det en kvinna som blir skuren med en glasskärva av en annan kvinna av okänd anledning. Den skurna kvinnan körs till sjukhus utan allvarligare skador.

Uppdatering gällande Kungälvsärendet
Den misstänkta kvinnan uppsöker Kungälvs sjukhus vid 06-tiden och söker vård för en skärskada. Polis kallas till platsen och kvinnan grips. Hon är påverkad och väldigt bråkig. Hon misstänks för misshandel, narkotikabrott och våld mot tjänsteman.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.