07 juli 07:29, Sammanfattning natt, Örebro län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Det har varit en lugn natt i Örebro län. Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:28 Motorfordon anträffat stulet, Karlskoga: Polisen får samtal om att ett stulet släp har anträffats i Valåsen. Polispatrull beordras till platsen och släpet tas i beslag.

23:26 Skadegörelse, Örebro: Polisen får samtal om ett misstänkt inbrott på sanatoriet i Hålahult. Okända gärningspersoner har brutit upp en dörr. Polispatrull beordras till platsen. Inga gärningspersoner finns kvar. Det finns i nuläget inga uppgifter om att något är tillgripet. Patrull upprättar en anmälan gällande skadegörelse samt olaga intrång.

00:33 Skadegörelse, Örebro: Polisen får samtal om att en väktarbil blivit utsatt för stenkastning i Baronbackarna centrum. Polisen åker till platsen. Väktaren är oskadd och det finns inga synliga skador på bilen. Inga misstänkta gärningspersoner anträffas. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.