Uppdaterad 07 juli 08:13

07 juli 08:07, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

07.55 polisen har hittills hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men fyra personer har fått följa med för provtagning och förhör med anledning av misstänkt drogpåverkan.

01.08 en polispatrull träffade på två personer som gick på länsväg 127 vid Sävsjö. De verkade vara påverkade och fick följa med för provtagning och förhör misstänkta för ringa narkotikabrott. De är båda män i 20-årsåldern.

01.14 vid kontroll av en bilist i Värnamo uppstod misstanke om rattfylleri. Förare var en man i 35-årsåldern och han fick följa med för provtagning och förhör.

02.30 vid kontroll av en bilist i Mullsjö uppstod misstanke om drograttfylleri och olovlig körning. Förare var en man i 20-årsåldern och han fick följa med för provtagning och förhör.

03.39 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 195 i Prinseryd där en bilist hade voltat med bilen. Två drabbade, en kvinna i 20-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans och mannen i samma ålder blev misstänkt för grov olovlig körning.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.