08 juli 08:07, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten har polisens regionledningscentral hanterat 30 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

-

00:25 Polis och räddningstjänst larmades till Järnvägsplan i Värnamo med anledning av en brand i en moped. Branden släcktes och en anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Det finns ingen misstänkt.

-

00:26 En polispatrull kontrollerade ett fordon och dess förare på Kaxholmen i Jönköping. Föraren och två passagerare visade tecken på att vara påverkade av narkotika och de togs med för provtagning. Föraren misstänks för rattfylleri under påverkan av droger och passagerarna för ringa narkotikabrott. Alla tre är kvinnor i åldern 20-25 år.

-

03:22 Polisen larmades till Spilhammarvägen i Mariannelund med anledning av ett inbrott i en butik. En okänd gärningsperson hade brutit upp en ytterdörr. Inne i butiken hade man stulit ett kassaskrin. Det är ännu oklart om kassaskrinet innehöll något av värde. En brottsplatsundersökning har gjorts och en anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.