08 juli 09:38, Mord/dråp, försök, Gislaved

Man anhållen för mordförsök under tisdagen.


Tisdag 7/7

13:33 Polisen larmades till en bostad i Gislaved med anledning av bråk i en bostad.

I bostaden anträffades en skadad man. Skadorna såg ut att ha orsakats av ett vasst tillhygge. Den skadade mannen, som är i 40-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans. Skadorna bedömdes somallvarliga. Polisen har ingen uppdatering om skadeläget.

13:57 En man greps i bostaden. Han är i 50-årsåldern och misstänks för försök till mord. Han fördes till polisstationen där han förhördes. Åklagare beslutade därefter att anhålla mannen.

Under eftermiddagen genomfördes polisens kriminaltekniker en brottsplatsundersökning i bostaden och avspärrningarna hävdes sedan.

Polisen har hållit flertalet förhör i ärendet och genomfört dörrknackning i området. I nuläget finns inga mer uppgifter att lämna. Frågor från media gällande förundersökningen hänvisas till Åklagarkammaren i Jönköping.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.