Uppdaterad 09 juli 07:22

08 juli 22:33, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri (varav en i notis nedan) och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

En bilist i Härnösand har bötfällts för trafikbrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

03:17 Olovlig körning, Kramfors
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Bollstabruk. Föraren, en man i 25-årsåldern, saknar behörighet att köra bil. En anmälan gällande grov olovlig körning upprättas.

04:03 Försök till stöld, Sundsvall
Larm inkommer från ett inhägnat område vid Centralstationen i Sundsvall. En man har varit inne på området och påträffas i närheten av en patrull. Mannen omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för ringa narkotikabrott och försök till stöld.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.