09 juli 08:14, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot torsdagen har polisen hanterat 64 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Fem personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

00:15 Polisen larmades till ett boende på Sandgatan i Linköping. En man hade tagits sig in till en av de boende genom att klättra upp på en balkong. Man misstänker att han också slog sönder en ruta i huvudentrén till boendet. Mannen lämnade boendet springandes och det är oklart vad han hade där att göra. En anmälan om skadegörelse är upprättad.

-

01:26 En polispatrull kontrollerade en personbil och dess förare på parkeringen till Linköpings arena. Föraren, en man i 35-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad av narkotika och fick följa med till polisstationen för provtagning. Han misstänks för rattfylleri under påverkan av droger.

-

01:26 Polisen larmades till Grundläggaregatan i Norrköping med anledning efter larm om bråk. En man i 25-årsåldern hade blivit misshandlad av för honom okända personer som hade lämnat platsen. Polisen har sökt eftergärningspersonerna men utan resultat. Den skadade mannen fick skjuts till sjukhus av polispatrullen. En anmälan om misshandel är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.