Uppdaterad 01 juni 11:24

01 juni 06:54, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 30-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har gripits misstänkta för brott (se nedan).

23.09 Polis larmades till en ort i Gislaveds kommun med anledning av en misshandel. En man skulle ha blivit misshandlad av en för honom okänd person, med ett tillhygge, tidigare under kvällen. Polis och ambulans åkte till platsen. Mannen, som är i 45-årsåldern, fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har inga uppgifter gällande mannens skadeläge. En anmälan om grov misshandel har upprättats.

03.13 Polis stoppade ett fordon för kontroll på E4, vid Hyltena rastplats, Jönköping. Två personer, två män i 40-årsåldern, färdades i bilen och vid kontroll fattade polispatrullen misstankar om att de begått brott. Den intilliggande rastplatsen kontrollerades och snart upptäcktes att en lastbil hade blivit utsatt för en kapellskärning. De två personerna greps misstänktsa för stöld och har förts till polisstationen för vidare utredning.

Uppdatering:

11.23 De två personerna som greps misstänkta för stöld har under förmiddagen anhållits efter beslut av åklagare. De har anhållits på sannolika skäl misstänkta för grov stöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.