10 juni 07:06, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 55 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. De ärenden som sticker ut från mängden:

01.04 Väktare ringde polisen efter att ha fått ett inbrottslarm. Det var på ett företag i Ljungarum, Jönköping. Polisen sökte av platsen utan att hitta någon misstänkt. Ett fönster var uppbrutet in till ett kontor. Det är oklart vad som kan ha stulits. Polisen skrev en anmälan om stöld genom inbrott.

01.37 Polisen kontaktades av ett väktarbolag som på övervakningskamera kunde se en person på en byggarbetsplats på Kompanigatan i Jönköping. Polis åkte dit med flera patruller inklusive hund. En man i 30-årsåldern anträffades. Han blev omhändertagen för fylleri och blev misstänkt för olaga intrång och narkotikabrott eget bruk.

02.56 Polisen larmades till sjukhuset Ryhov med anledning av inbrott. Ett fönster var trasigt och flera dörrar till olika kontor var uppbrutna. Eventuellt hade det stulits flera cyklar. Polisen sökte av området med hund och vanliga patruller utan att hitta någon misstänkt. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.