Uppdaterad 11 juni 07:17

11 juni 06:12, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Anna Göransson.

23.59 Uddevalla, misshandel
På Kampenhof ses 5-6 personer i bråk, någon skall enligt inringaren blöda. Polis kan i närområdet identifiera tre män som varit inblandade, en anmälan skrivs. Ytterligare omständigheter finns inte i nuläget, inga uppgifter om personskador finns.

00.17 Göteborg, personrån
En man blir på Sankt Pauligatan slagen i nacken av en okänd person och blir bestulen på sin halskedja. Polis spanar i området utan resultat, en anmälan skrivs.

00.19 Vänersborg, stöld genom inbrott
Ett vittne ser två män inne på ett inhägnat område på Lövvägen och ringer polisen. De två har genom att klippa upp ett staket tagit sig in. De två ses bära ut gods genom staketet och lastar in i en bil. Polis kan med hund spåra i området och i närheten gripa två män. Gods tas i beslag och en anmälan skrivs.

01.36 Tibro, misshandel
En person har krossat ett fönster på Nyboskolan, mannen är kvar på platsen. Mannen som är i 20-årsåldern grips och en anmälan skrivs.

03.24 Ulricehamn, brand
Flera samtal kommer in om en bil som brinner på Nygatan. En anmälan om skadegörelse genom brand skrivs, ingen gripen i nuläget.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.