Uppdaterad 11 juni 07:07

11 juni 07:06, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat 81 ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har gripits misstänkta för brott (se nedan). Fyra personer har omhändertagits på grund av berusning och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

22.29 Polis larmades med anledning av att en person, en man, blivit misshandlad av en annan person på en adress i Finspång. Mannen, som är i 20-årsåldern, skulle själv ha tagit sig till sjukhus. Polis har hållit förhör med mannen och en anmälan om misshandel har skrivits.

22.44 Polis och ambulans larmades med anledning av en misshandel på en adress i Finspång. En kvinna hade blivit misshandlad av en man inne i en bostad. Hon hade bland annat tillfogats en sårskada. Kvinnan, som är i 50-årsåldern, fördes till sjukhus i ambulans, polisen har inga uppgifter gällande skadeläge. Polisen har upprättat en anmälan gällande grov misshandel. Ingen person har gripits.

22.45 Polis och ambulans larmades med anledning av en misshandel på en adress i Finspång. En man hade blivit misshandlad av en annan man utomhus. Mannen, som är i 25-årsåldern, fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har hållit förhör med mannen men har inga uppgifter gällande skadeläge. En anmälan om misshandel har upprättats.

03.30 Polis iakttog en bil med två personer i området Slottshagen, Norrköping. När polis ville stoppa fordonet körde föraren iväg och polisen stoppade fordonet genom ett så kallat plåtstopp. Vid stoppet hittade polisen misstänkt stöldgods i och intill bilen och de båda personerna som färdats i bilen och greps på platsen. Föraren, en man 50-årsåldern, greps misstänkt för stöld och grov olovlig körning. Passageraren, en man i 30-årsåldern, greps misstänkt för stöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.