11 juni 07:06, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat 52 ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits misstänkt för brott. En person har omhändertagits på grund av berusning och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

00.37 Polis stoppade ett fordon för kontroll på länsväg 223, vid Mariefred, Strängnäs. Vid kontrollen visade det sig att föraren, en man i 30-årsåldern, saknade giltigt körkort. Polisen höll förhör med mannen och meddelade att han inte fick köra fordonet från platsen. Polisen har upprättat en anmälan om olovlig körning.

04.29 Polis stoppade ett fordon för kontroll på länsväg 900, vid Hällby, Eskilstuna. Vid kontrollen visade det sig att föraren, en man i 35-årsåldern, saknade giltigt körkort. Mannen misstänks för grov olovlig körning och hans bil har tagits i beslag.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.