Sök på polisen.se

11 juni 07:07, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat 46 ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits misstänkt för brott. Tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

01.18 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades med anledning av en trafikolycka i Slättåkra, Eksjö. Olyckan var en singelolycka där föraren av en personbil väjt för ett rådjur och kört in i ett träd. Två personer fördes till sjukhus med ambulans. Polisen har upprättat en anmälan gällande trafikolyckan, det finns ingen misstanke om brott.

02.59 Polis larmades med anledning av ett inbrott på ett byggföretag i Sävsjö. Ett antal personer hade setts vara i färd med att stjäla plåt inne på företagets område. När polis kom till platsen fanns inga misstänkta personer kvar i området. Ett inbrott konstaterades och det stulna godset består i kopparskrot. Polisen har skrivit en anmälan om stöld genom inbrott.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.