12 juni 07:20, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med relativt låg arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:26 Rattfylleri, Örnsköldsvik
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Örnsköldsvik. Föraren, en man i 40-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och tas med för ytterligare provtagning. Mannen grips, misstänkt för grovt rattfylleri.

01:56 Misshandel, Örnsköldsvik
I centrala Örnsköldsvik omhändertar polis en person, en man i 20-årsåldern, med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Mannen misstänks för att ha misshandlat två personer. Förhör hålls och anmälan upprättas.

03:51 Stöld/inbrott, Timrå
Polis får larm om ett pågående inbrott på en vårdcentral. Inga misstänkta påträffas. Polis spärrar av på platsen och där ska undersökas vidare senare. Anmälan upprättas.

05:35 Stöld/inbrott, Sundsvall
Polis får samtal om inbrott på en återvinningsstation i Svartvik. Anmälan upprättas gällande olaga intrång alternativt stöld samt egenmäktigt förfarande.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.