Uppdaterad 13 juni 07:54

13 juni 03:07, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

Hög arbetsbelastning i Jämtland

Arbetsbelastningen har varit hög  för Polisen  i Jämtlands län under natten.  Ett flertal personer har  omhändertagits enligt LOB. Det har varit mycket ungdomar som firat sina skolavslutningar.  Flertalet har skött detta mycket bra, men det har varit störande fester och lite halvbråkig stäming på vissa håll.  Ett flertal anmälningar om misshandel har upprättats. Ingen person ska vara allvarligt skadad.

03.08

Trafikolycka E14 Krokom i anslutning till bron över Indalsälven.

Bilen beskrevs av en  anmälare som " totalkvaddad"  Ingen person fanns kvar vid bilen och misstanke uppstår naturligtvis att de som vistats i bilen ej haft rent mjöl i påsen.

En  man som troligen är föraren påträffades efter ett tag i närheten. Mannen misstänks för rattfylleri och smitning från trafikolycka.

Strömsund 03.05

Polisen stoppade en bil med en ung förare som saknar körkort. Den unge mannen visade sig också vara berusad.  Han medtogs till polisstationen för provtagning.

--

Uppdatering klockan 08:00 av Maria Linné, kommunikatör:

Sedan midnatt har sex personer i Jämtlands län omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. 

01:13 Misshandel, Östersund
Polisen beordras till Söder i Östersund med anledning av ett bråk. Två kvinnor ska ha varit inblandade. Polisen tar upp en anmälan om misshandel. 

01:24 Olovlig körning, Strömsund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E45 i Hammerdal. Föraren, en man i 20-årsåldern, saknar behörighet att köra. En anmälan gällande grov olovlig körning upprättas.

02:39 Misshandel, Östersund
Polisen beordras till Söder i Östersund med anledning av ett bråk. Enligt de uppgifter som finns tillgängliga i nuläget har tre unga män blivit misshandlade av en fjärde man. Polisen håller förhör och upprättar anmälan.

03:33 Skadegörelse, Östersund
Allmänhet påkallar polisens uppmärksamhet i Odenslund, Östersund. En man har setts slå sönder en fönsterruta. Polisen håller förhör med den misstänkte och upprättar en anmälan om misshandel.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.