Uppdaterad 13 juni 08:51

13 juni 04:37, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Mycket att göra i Västernorrland

Arbetsbelastningen har varit hög  för Polisen  i Västernorrland under natten.  Ett flertal personer har  omhändertagits enligt LOB. Det har varit mycket ungdomar som firat sina skolavslutningar.  Flertalet har skött detta mycket bra, men det har varit störande fester och lite halvbråkig stämning på vissa håll.  Ett flertal anmälningar om misshandel har upprättats. Ingen person ska vara allvarligt skadad.

 

Uppdatering 08:51 av Maria Linné, RLC-kommunikatör:

Sammanfattning natt klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har åtta personer omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Två av dem misstänks också för ringa narkotikabrott eget bruk. 

00:04 Olovlig körning, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en A-traktor i Själevad. A-traktorn gick fortare än tillåtet. En anmälan gällande olovlig körning upprättas. 

02:17 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till Stenstan med anledning av ett bråk. Två män ska ha bråkat med varandra. Polisen tar upp en anmälan samt en motanmälan gällande misshandel. 

03:38 Misshandel, Timrå
Polisen beordas till en adress i Timrå med anledning av ett bråk. Det är något oklart vad som har skett på platsen. Men polisen upprättar en anmälan gällande misshandel där en kvinna är målsägande och gärningspersonen okänd.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.