13 juni 08:34, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av polisverksamheten i polisområde Östergötland.

07.40 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 100-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En person har gripits, 15 har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och 14 har fått följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om drogpåverkan.

05.35 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 35 i Grebo. Polisen åkte till platsen och det visade sig att en bilist hade väjt för ett djur och därefter kört på en stolpe. Ingen person skadades.

06.51 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 942 i Hogstad. Enligt uppgifter till SOS ska en större grupp cyklister ha kört omkull. Fem av dem ska vara skadade. Inledningsvis finns det ingen misstanke om brott.

Utöver dessa händelser har polisen hanterat ett antal misshandelsfall där misshandeln inte lett till allvarligare skador eller frihetsberövanden.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.