Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 juni 07:20

14 juni 03:56, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Lugn natt för polisen

Det har varit relativt lugnt för polisen i natt

 

I Härnösand har det varit mycket fordon i rörelse. I samband med det har det varit en del fylleri samt hög ljudnivå som stört personer som ej kunnat sova. Flertalet av de motorintresserade  har skött sig bra.

Villabrand Stöde

Vid 01 inkom larm om brand i bostadshus i Stöde. Det visade sig vara en villa som brann och tyvärr kunde den ej räddas. Inga personer skadades vid branden. Polisen har spärrat av platsen och tekniker ska undersöka platsen för att se om det går att fastställa en brandorsak.

Uppdatering av Maria Linné, RLC-kommunikatör:

01:30 Misshandel, Härnösand
Polisen besöker en snabbmatsrestaurang i Härnösand med anledning av ett bråk som två unga män ska ha varit inblandade i. En anmälan gällande misshandel upprättas. 

01:43 Trafikkontroll, Örnsköldsvik
Polisen upprättar en trafikkontroll på E4 i Örnsköldsvik. En förare rapporteras för hastighetsöverträdelse. 

04:10 Skadegörelse, Härnösand
Polisen kontaktas gällande skadegörelse på bilar. Okänd gärningsperson har vandaliserat två bilar i Bondsjöstaden och sedan lämnat platsen. Polisen tar upp en anmälan om skadegörelse. 

05:21 Inbrott, Sundsvall
Polisen kontaktas gällande ett inbrott i en villa i Essvik utanför Sundsvall. Okänd gärningsperson/personer har tagit sig in genom ett fönster och tillgripit elektronik. Polisen har varit på plats för en brottsplatsundersökning. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.