Uppdaterad 14 juni 07:02

14 juni 04:02, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Lugnt för Polisen

Natten mot Söndag blev betydligt lugnare för polisen i Jämtland. trots det har polisen behandlat flera onyktra personer på olika platser i Östersund samt övriga länet. 

02.20 Stoppade Polisen en bil på Frösön. Föraren uppträdde misstänkt påverkat  och han medtogs för för kroppsbesiktning.  Mannen är nu misstänkt för drograttfylleri och hans körkort finns hos polisen.

 

Uppdatering av Maria Linné, RLC-kommunikatör:

02:16 Bråk, Östersund
Polisen beordras till Stortorget i Östersund med anledning av ett bråk. Polisen omhändertar en man i 35-årsåldern. Han misstänks för ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav samt våldsamt motstånd då han satt sig i motvärn vid omhändertagandet. Eventuellt kan fler brottsrubriceringar bli aktuella.

Övrigt: Sedan midnatt har totalt två personer i Jämtlands län omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.