14 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

01.17 Vänersborg, skadegörelse
Polis larmas till Kungsgatan där flera personer är inblandade i bråk. När polis anländer är det stökigt på plats men inget pågående brott sker. De flesta som bråkat har fortsatt in mot centrum, en bil har skador och en anmälan om skadegörelse skrivs.

01.33 Falköping, skadegörelse
Vittnen ser hur två män slår sönder en ruta på en parkerad bil på  Botvidsgatan. De två lämnar platsen, polis spanar i området utan resultat. En anmälan om skadegörelse skrivs.

03.03 Göteborg, brand
Uppgifter kommer in om att flera bilar brinner på en parkering på Mejramgatan. Polis kommer till platsen och det är lugnt i området. Totalt uppges fem bilar bandskadade. Anmälan skrivs om skadegörelse genom brand.

03.20 Trollhättan, brand
På Drottninggatan brinner det utanför en trappuppgång,räddningstjänst till platsen. Okänd person har tänt på en påse kläder som släcks. I)nga uppgifter finns om personskador. En anmälan om skadegörelse genom brand skrivs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.