14 juni 08:55, Skadegörelse, Värnamo

Man kastade träd på bilar i Värnamo.

05.45 polisen fick samtal från Värnamo om en man som gjorde sig skyldig till skadegörelse på Pilagårdsgatan. Inringare berättade om att han skulle ha kastat cyklar, slagit sönder en brevlåda och slutligen skadat tre parkerade bilar genom att kasta ett mindre träd på bilarna.

Polisen åkte till platsen och träffade på en påverkad man i 30-årsåldern, som misstänks för skadegörelse i flera fall. Polisen misstänker också att han är drogpåverkad. Han har fått följa med till polisstationen för provtagning och förhör, misstänkt för flera fall av skadegörelse och ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Polisen har skickat meddelande till bilägarna om händelsen. Andra personer som har drabbats av skadegörelse på Pilagårdsgatan under morgonen ombeds att ringa till polisen och anmäla detta på 114 14.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.