14 juni 15:15, Sammanfattning kväll, Jämtlands län

Ett urval av eftermiddagens och kvällens händelser

15:15 - Lugn start på eftermiddagen

15:58 - Trafikkontroll. E14 Duved, Åre

Polis genomför en trafikkontroll där flertalet fordon kontrollerades. 6 ordningsbot gällande hastighetsöverträdelser utfärdades varav den högsta registrerade var 101 km/h på en 80-sträcka. Det utfördes även 2 st kör- och vilotidskontroller.

16:08 - Grov olovlig körning. Odenslund, Östersund

Polis stoppar och kontrollerar en moped. Föraren av mopeden, en man i 30-årsåldern, visar sig sakna körkort. Polis skriver en anmälan gällande grov olovlig körning.

16:08 - Stöld genom inbrott. Bräcke

Polis kallas till en adress utanför Bräcke med anledning av ett misstänkt inbrott i en fastighet där en person setts lämna med bil. Polis åker till platsen och kan efter en del sökande hitta både bilen och personen. I samband med utredningsarbete på platsen kan även gods som kan härledas från inbrottet hittas.

Polis genomför brottsplatsundersökning och skriver en anmälan gällande stöld genom inbrott.

18:54 - Olovlig körning. Ytterån, Krokom

Polis stoppar och kontrollerar en lätt lastbil. Vid kontrollen visar det sig att föraren, en man i 20-årsåldern, saknar rätt körkortsbehörighet och har kört för fort. polis skriver en anmälan gällande detta.

21:27 Lugnt i länet

Sammanfattningsvis en kväll med normal arbetsbelastning i länet. 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.