Uppdaterad 15 juni 07:23

15 juni 01:17, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

22:37 Trafikolycka smitning, Kronoparken Umeå
Polis och räddningstjänst larmades till Kronoparken där en bil kört rakt igenom rondellen på E12:an. Då räddningstjänsten och polisen kom till platsen hade bilen smitit från platsen för att en kort stund senare hittas i närheten. Bilen hade kört ner tre stolpar när den hade lämnat platsen. Efter ett tag kunde patrullen få tag på den 20-åriga föraren som nu är misstänkt för smitning från trafikolycka och vårdslöshet i trafik.

00:31 Trafikolycka singel, Stöcksjö Umeå
Ambulans, räddningstjänst och polis kallades till en singelolycka i Stöcksjö där en personbil väjt för ett rådjur och hamnat i diket. Initialt framkom det att det var en kvinna med sitt barn i bilen och att det kom rök från bilen. Då patrullen kom till platsen kunde det konstateras att kvinnan var chockad med i övrigt har polisen inga uppgifter att det fanns fler skador. Patrullen lämnade med anmälan trafikolycka utan misstanke om brott.

05:27 Trafikolycka, Robertsfors (av kommunikatör Liv Fahlén)
Samtal inkommer till SOS Alarm om en singelolycka på E4 i höjd med Valfäboda. Enligt initiala uppgifter ska en bil stå i diket och stolpar ska ha skadats i samband med olyckan. Polisen upprättar en anmälan gällande trafikolycka.

05:47 Brand, Skellefteå
Samtal inkommer till SOS Alarm om brand i en bil på en parkering på Skelleftehamnsvägen i Ursviken. Bilen uppges vara helt utbrunnen. Polisen har ännu inte kunnat kontrollera bilen närmare på grund av värmen från branden.

Fem viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga uppgifter om att någon person skadats i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.