Uppdaterad 15 juni 07:38

15 juni 06:00, Sammanfattning dag, Västra Götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm, i kväll arbetar Stefan Gustafsson.

00.04 Göteborg, stöld genom inbrott
Samtal kommer in om ett pågående inbrott på ett inhägnat område på Bronsåldersgatan. Gärningsmän har tagit sig in genom ett staket, med sig har de en vagn. På området finns byggmaterial. Tre män kan gripas, anmälan skrivs om stöld genom inbrott.

01.09 Bengtsfors, vapenlagen
Polispatrull kontrollerar två personer i 30-årsåldern och en motorcykel på Uddevallavägen. Vid visitering anträffas en mindre mängd narkotika samt ett vapen. Anmälan skrivs och beslag görs.

02.02 Borås, brand
Samtal kommer in om två bilar som brinner i ett parkeringshus på Marklandsgatan. Räddningstjänst till platsen för släckning. Minst tre bilar är skadade, polis skriver anmälan skadegörelse genom brand. Ingen gripen i nuläget.

05.20 Göteborg, misshandel
Ett handgemäng på Drottningtorget rings in, tre personer skall vara inblandade. En mobiltelefon har stulits. Polispatrull hittar de inblandade på en spårvagn och två personer grips. Inga personskador finns uppgivna. Anmälan skrivs med rubrik misshandel, olaga hot och grov stöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.