Uppdaterad 15 juni 21:57

15 juni 21:01, Misshandel, grov, Göteborg

Larm om blodiga personer vid Badvädersgatan. Oklart skadeläge.

SOS får in samtal från någon som sett minst två personer på baksidan av en fastighet till Badvädergatan, de verkar skadade och sägs vara blodiga. Ambulans åker mot platsen.

En polispatrull kommer dock först och de hittar en  person med möjliga knivskador, dels på ryggen men även på benen. Ytterligare polispatruller larmas till platsen. Omfattningen av skadorna är inte kända. Ambulanspersonal tar dock hand om den man som anträffats.

Nya uppgifter kommer in via SOS om ytterligare en till tre personer, möjligen skadade som befinner sig i närheten. De uppges ha sprungit mot Släktledsgatan.

I detta läge finns ingen information vad händelsen handlar om. Den skadade är en man som är strax under 20 år. Polisen har ännu inte återfunnit någon av de personer som sägs ha lämnat platsen.  

Förundersökning inleds med rubricering grov misshandel.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.