Uppdaterad 16 juni 06:57

16 juni 01:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Ulla Brehm och Peter Adlersson.

00:52 Rån, Telskopgatan. En man ringer polis och uppger att han blivit rånad av för honom två okända män, varav en ska ha haft kniv. Mannen har blivit rånad på klocka, nycklar och en väska. Polis tar uppgifter till en anmälan gällande rån. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

00:33 Försök till rån, Gamlestadstorget, Göteborg. En man ringer polis och uppger att han blivit utsatt för ett rånförsök. Tre för honom okända män ska har tagit strypgrepp på honom, och försökt att dra ner honom på marken. De har dock inte fått med sig några av mannens tillhörigheter, och har lämnat platsen springandes. Polis möter upp mannen och tar uppgifter till en anmälan gällande försök till rån. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

01.00 Grov misshandel, Wieselgrensplatsen, Göteborg. Polis och ambulans skickas till Kvillebäcken, där en misshandel har skett i anslutning till Wieselgrensplatsen. Misshandeln uppges ha skett ombord på en spårvagn, men samtliga inblandade går av på hållplatsen. Polis anträffar en knivskuren man, och han förs med ambulans till sjukhus. Två män son anträffas i anslutning till platsen grips som misstänkta.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.