16 juni 06:32, Sammanfattning natt, Hallands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Ulla Brehm och Peter Adlersson.

00.01 Brand, Nyhemsgatan, Halmstad. Polis och räddningstjänst skickas till platsen, efter larm om brand i ett fristående cykelförråd. Branden har startat i en soptunna, som sedan spridit sig till förrådet. Soptunnan blir uppbrunnen, och förrådet får brandskador på en vägg, en del av taket samt krossade rutor. En anmälan skadegörelse genom brand upprättas. Det finns ingen misstänkt.

00.26 Brand, Stenfalksvägen, Falkenberg. Polis och räddningstjänst skickas till en fritidsgård varifrån brandlarm kommer. Byggnaden uppges strax därefter att brinna. Räddningstjänst släcker branden, men branden orsakar stora skador på fritidsgården. När arbetet är klar på platsen spärras den av i väntan på teknisk undersökning.  Det finns ingen misstänkt för händelsen, rubricerad som mordbrand.  Branden har inte medfört några personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.