16 juni 06:56, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri och en förare i Örnsköldsvik har bötfällts, då det var för många passagerare i bilen.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:55 Olovligt förfogande, Sundsvall
Polis beordras till Stenstan där en man blivit av med sin mobiltelefon som han lånat ut till en person. Patrullen upprättar anmälan gällande olovligt förfogande.

23:19 Brand, Sundsvall
Samtal inkommer till SOS Alarm om brand i byggnad i Indal. Polis och räddningstjänst larmas till platsen. Det rör sig om brand i ett garage. Branden spred sig även till två bilar och en hundgård. Ingen person eller djur skadades i branden. Patrullen upprättar anmälan om brand, utan misstanke om brott.

00:41 Brand, Sundsvall
Polis beordras till Ljustadalen där det brunnit i en skogsdunge. Det har brunnit på en yta av cirka 5 x 5 meter och branden släcks av räddningstjänsten. Patrullen dokumenterar på platsen och upprättar en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.