16 juni 07:13, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.05 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen person har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och ingen har fått följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om drogpåverkan.

01.55 SOS-larm till polisen om brand i garage på Oxelögatan i Oxelösund. Det visade sig vara en bil som hade börjat brinna och polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand. Ytterligare en bil, som stod intill, har skadats av branden.

02.45 privatpersoner hade anträffat en man i norra delen av Eskilstuna. Mannen hade skador och berättade att han blivit misshandlad strax innan. Mannen fördes till sjukhus med ambulans med oklara skador. Polisen har påbörjat en utredning om grov misshandel och sökt efter brottsplatsen. Polisen har också sökt i området med hund  för att säkra bevisning och gärningspersoner. Det finns ingen frihetsberövad i utredningen.

05.44 polisen träffade på en kraftigt påverkad man på Gymnastikgatan i Eskilstuna. Mannen, som är i 20-årsåldern omhändertogs för tillnyktring och i samband med det blev han misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.