Sök på polisen.se

18 juni 06:07, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Ett urval av kvällen och nattens händelser i länet. Presstalespersoner: Stefan Gustafsson, Fredrik Svedemyr, Thomas Fuxborg.

Kl. 01:42, Trollhättan. Misshandel eventuellt försök till stöld.

En person upptäcker två personer som eventuellt försöker stjäla saker ur hans släp, troligen lastbil. När han konfronterar personerna blir han sparkad i bröstet ett flertal gånger. Personerna försvinner från platsen. Polis och ambulans larmas till platsen. Inga uppgifter om skador. Inget gods tillgripet. En patrull skriver en anmälan om misshandel och stöldförsök.

Kl. 02:17, Göteborg, mordbrand.

Polis och räddningstjänst kallas till Lådämnesgatan med anledning av en brand. När räddningstjänst och polis kommer till platsen brinner en fåtölj och ett bord  intill en fasad till en fastighet. Räddningstjänsten släcker branden. Inga kända personskador. Platsen spärras av för teknisk undersökning. En anmälan om mordbrand upprättas. En person misstänks för brottet.

Kl. 03:55, Mölndal, bilbrand.

Vittnen larmar polis till Viktors väg där en bil brinner. Vittnen har sett minst en person springa från platsen i samband med branden. Polis hittar en bensindunk med mera vid bilen. En hundpatrull anländer också. De får upp ett spår. Men ingen kan gripas. Inga kända personskador. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.