19 juni 06:55, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 79 ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits misstänkt för brott. Två personer har omhändertagits på grund av berusning, enligt LOB lagen om omhändertagande av berusade personer.

Inga allvarliga brott eller andra händelser har kommit till polisens kännedom.

00.06 Polisen tog emot flera samtal från personer som hört någon form av smällar i området Skäggetorp, Linköping. När polis kom till platsen hördes inga smällar, ingen skadad person eller skadad egendom hittades heller. Ingen anmälan upprättades.

03.09 Polis larmades med anledning av en misshandel i området Viggestorp, Finspång. En man hade blivit misshandlad av fyra eller fem yngre kvinnor som försökt stjäla hans väska. Polis och ambulans åkte till platsen. Mannen, som är i 25-årsåldern, hade blivit slagen i huvudet med ett tillhygge och han kontrollerades av ambulanspersonal. Polisen har upprättat enanmälan om misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.