02 juni 16:16, Mord/dråp, försök, Borås

Larm om skadad, möjligen knivskuren man vid Göta.

Polisen får in uppgift om att en man ska vara skadad, möjligen knivskuren. Han ska befinna sig vid Kaptensgatan. Polis och ambulans åker till platsen.

Den skadade har hittats på platsen med skador, för närvarade så vet inte någon på plats hur mannen ska ha blivit skadad. Den skadade mannen uppges vara skadad i bålen/bröstet.

KL 16.21: Polis på plats. Den skadade mannen har anträffats och ambulanspersonal finns på plats. Brottsplatsen är ännu inte känd. Skadeläget oklart.

Polisen har spårat händelsen/brottet till en närliggande lägenhet. En man i lägenheten som grips och lägenheten spärras av för teknisk undersökning.

Den skadade körs till Borås lasarett. Skadeläget är fortfarande okänt.

Polsien arbetar nu med att fastställa identitet på båda parter. En teknisk undersökning kommer att genomföras av den troliga brottsplatsen, ännu oklart när den kan påbörjas. 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.