20 juni 00:37, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

22:32 -  Misshandel. Kramfors

Polis får samtal om en misshandel. På plats framkommer uppgifter om att en kvinna ska ha fått ett slag av en man. Polis skriver en anmälan.

23:42 - Misshandel. Brännan, Härnösand

Polis åker till ett bråk där flertalet personer ska befinna sig. När polis kommer till platsen är det lugnt. Polis tar upp uppgifter och skriver anmälan gällande misshandel och håller förhör på platsen. Det finns inga uppgifter kring eventuella skador.

23:59 - Misshandel. Mindre ort utanför Sollefteå

Polis får samtal från en man som fått ovälkommet besök av två män i sitt hem. De har enligt uppgift olovligen trängt sig in i mannens hem och där misshandlat honom. Männen är inte kvar när polis kommer till platsen. Polis skriver anmälan gällande misshandel, hemfridsbrott och skadegörelse.

00:18 - Narkotikabrott. Stenstan, Sundsvall

Polis kontrollerar en man i 25-årsåldern. Vid kontrollen uppstår misstanke om att mannen är påverkad av narkotika. Mannen medtas till provtagning och polis skriver en anmälan gällande ringa narkotikabrott eget bruk.

00:34 - Rattfylleri. Skog, Kramfors

Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen blåser föraren, en man i 50-årsåldern, positivt i polisens sållningsinstrument. Mannen medtas till provtagning och förhörs. Polis skriver en anmälan gällande rattfylleri.

02:18 - Rattfylleri. Härnösand

Polis stoppar och kontrollerar en moped. Vid kontrollen blåser föraren positivt i sållningsinstrumentet. Föraren medtas till provtagning och en anmälan gällande rattfylleri upprättas.

04:13 - Skadegörelse. Skönsberg, Sundsvall

Polis får samtal om att en man kastar stenar genom flera bilars rutor. Polis har hittills inte lyckats hitta mannen. Utredningsarbete kommer fortsätta under morgonen. Polis skriver anmälan gällande skadegörelse.

Polisen tar tacksamt emot tips och iakttagelser kring händelsen via 114 14. 

Sammanfattningsvis har det varit en natt med hög arbetsbelastning i länet

 

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.