Uppdaterad 20 juni 10:20

20 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Polisen i Halland har haft förhållandevis mycket att göra under midsommarnatten, främst larm om stökiga fester. Cirka 10 personer har blivit omhändertagna enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer och flera har blivit avvisade, avlägsnade eller omhändertagna enligt polislagen §13. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

23.51 Försök till mord, Varberg
Polis larmas till en stugområde i Håsten med anledning av att en man blivit slagen i huvudet med ett föremål och blöder. Den skadade mannen som är i 50-årsåldern förs till sjukhus med ambulans, han uppges vara allvarligt skadad och en förundersökning gällande försök till mord har inletts. I nuläget är ingen gripen.

Uppdatering kl. 10.19
Under morgonen har en man hämtats in till förhör. Mannen som är i i 50-årsåldern är anhållen misstänkt för försök till mord. Brottsplatsen är avspärrad och kommer att undersökas av tekniker.

03.30 Trafikolycka, Varberg
En personbil har kört rakt in i en rondell på Österängsvägen. Personerna i bilen går därifrån och för närvarande är det oklart vem som kört bilen. Inga kända personskador.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.