Uppdaterad 20 juni 12:01

20 juni 08:17, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

 
Midsommarnatten har varit relativt lugn och kan jämnställas med vilken fredag som helst. I Södermanlands län har polisens regionledningscentral hanterat 69 ärenden. Två personer har gripits för brott och tio personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

02:30 Polisen larmades till en bostad utanför Strängnäs med anledning av bråk på en midsommarfest. En man i 20-årsåldern fördes till sjukhus med till synes lindriga skador. En man 50-årsåldern greps misstänkt för misshandel.

UPPDATERING 12:00
Åklagare beslutade att mannen i 50-årsåldern skulle anhållas misstänkt för misshandel.
-

02:33 Polisen larmades till en bostad i Eskilstuna med anledning av ett bråk. En man i 35-årsåldern greps misstänkt för misshandel av en kvinna som han lever i en relation med. Kvinnan behövde inte uppsöka akutsjukvård. En anmälan om misshandel är upprättad. Efter förhör med mannen beslutade åklagare att mannen skulle frige. Han fick lämna polisstationen men är fortfarande misstänkt för misshandel.

-

01:17 Polisen larmades till Gredby utanför Eskilstuna med anledning av en stöld. En man var på väg hem när tre okända män ska ha kommit fram till honom och tagit hans plånbok som han bar på sig. Mannen skadades inte. Mannen hittade plånboken på marken en liten bit från platsen. Ur den saknades kontanter. En anmälan om grov stöld är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.